Oryx Beach gecanceld!
ORYX BEACH beachvolleybaltoernooi

Beste beachers,

Wij hebben als organisatie besloten Oryx Beach dit jaar uit voorzorg te cancelen.

Als organisatie waren we alweer een paar maanden aan de slag met de voorbereidingen. En we keken enorm uit naar 27 juni! Onze beslissing ging ook niet over 1 nacht ijs, maar we zijn het erover eens: gezondheid en ‘flatten the curve’ staan voorop. En daarom hebben we ervoor gekozen het toernooi te cancelen.

Afhankelijk van de ontwikkelingen gaan wij kijken of het toernooi later dit jaar alsnog kunnen organiseren. Houd daarom je e-mail en Oryx Beach op social in de gaten. Lukt dat niet, dan gaan we er in 2021 weer een super mooi volleybalfeestje van maken!

Blijf gezond en blijf thuis! Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Oryx beach: Jurri, Renske, Rutger, Mariël, Jolanda, Simone, Ingrid en Aïsha

ORYX BEACH beachvolleybaltoernooi

GECANCELD!

Een blauwe lucht, de zon die uitbundig schijnt, met je blote voeten in het zand en het geluid van knallende smashes… Wat wil je nog meer?! Op zaterdag 27 juni 2020 is het weer tijd voor het jaarlijkse Oryx beachvolleybaltoernooi! Op het strand van de Hoornseplas zullen een twintigtal velden opgezet worden waar de hele middag wordt gebeached. En als aan het eind van de middag de zon begint te zakken steken wij de barbecue voor je aan zodat je de dag perfect kunt afsluiten.  Of je nu een heel ervaren volleyballer bent of juist net beginnend, het maakt niet uit. Er zijn verschillende categorieën waarin je je kunt opgeven zodat ieder op zijn eigen niveau speelt.

Er wordt gespeeld op de volgende niveaus:
Heren/dames/mix 2 x 2
• hoog (= promotieklasse tot 1e klasse)
• midden (= 2e, 3e, 4e klasse)
• laag (= recreatief)

Heren/dames/mix 3 x 3
• midden (= 2e, 3e, 4e klasse)
• laag (= recreatief)

Like onze facebookpagina Oryx Beach en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

ORYX BEACH beachvolleybaltoernooi