John/Jane Doe binnen H1

Zo, de eerste zit er op. De kop is eraf. De eerste punten zijn binnen. De biervoorraad van Reint weer leeg gezopen. Geen extra blessures door de wedstrijd. En een verdubbeling, tot nu toe, van het aantal punten van vorig jaar. Al met al een roestig, stoffig, maar prima start van het seizoen. 


Woensdag was weer de trainingsavond. Een mooi moment om de echte balans op te maken. De spanning was J-J nog steeds te veel. Dirk had er nog geen zin in, zeg maar. We hebben als team een alternatieven fruitmand laten bezorgen. Wat daar in zat? De diclofenac van Mark, tijgerbalsem van Jurri, putjes van Rolf, tape van René, een libero-shirt van Youp en een haarelastiekje van Sssikkema. Hopelijk is J-J er volgende week weer bij. De trainer heeft Mark wat rust gegeven. De software van Roger Schmidt gaf aan dat Mark rust nodig had. Sssikkema dacht dat Ajax op tv was en kwam bedrogen uit met het sneue Barcelona van Koeman. Rolf moest volgens eigen zeggen overwerken. Onduidelijk was of het echt overwerken was of dat het ‘overwerken’ was. Met Bert was geen contact te krijgen. Er was vorige week wel een telefoonnummer toegevoegd aan de groepsapp. We gingen er vanuit dat dat het nummer van onze nieuwe aanwinst was. Maar tot op heden nog geen contact kunnen krijgen met de Bert. Berichtjes werden wel verzonden, maar werd niet op gereageerd. Sterker nog, berichtjes kwamen niet een aan. Nog sterker, berichtjes werden niet eens verzonden. Hierover later meer…


Kortom het verhaal van de 10 kleine anders gekleurden. Lang verhaal kort, toen waren er nog maar vijf. Daarmee kwam er een streep door de training heen. Geen probleem, komende zaterdag zijn we weer vrij. Een zwaar en druk (Europees zou je bijna kunnen zeggen) programma wacht op ons. We nemen het er maar even van. Volgende week weer een kans.


Dan nog even terugkomend op het mysterie rondom onze nieuwe aanwinst. Er zit dus een mysterieus nummer in onze groepsapp. Hoe komt dat nummer in onze app? Wie heeft het nummer aangedragen? Wie heeft het nummer toegevoegd? Maar misschien nog wel belangrijker, van wie is het nummer? Zijn het de Meeuwen die graag op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in ons team? Is het Google die graag nog beter wil weten wie we zijn? Of is het Facebook die graag eerder de verslagen wil hebben dan dat we ze zelf posten? Of is het een van de oppasmeisjes van J-J?

Het eerlijke antwoord: we hebben (nog) geen idee. Feit is wel dat er zojuist een nummer uit de groepsapp is gehaald en een ander nummer is toegevoegd. Door Rolf…..die aan het werk is…..Of is Rolf aan het ‘werk’?
Er zijn er in ieder geval een aantal die iets uit te leggen hebben volgende week…Zodra ik meer weet, kom ik direct bij u terug. Tot zover, van uw reporter, tot een volgende…