Wie zitten er in het bestuur van Oryx?

Het bestuur van Oryx zorgt ervoor dat alles reilt en zeilt binnen de vereniging. Een ontzettend leuke en dankbare taak. Zou je ook een functie in het bestuur willen hebben? Stuur dan een mail naar bestuur@vvoryx.nl.

Hallo, ik ben Bianca. Sinds 7 december 2018 ben ik verkozen als voorzitter. En alvast bedankt voor het vertrouwen. Ik hoop dat ik mijn rol als voorzitter, even waardig als mijn voorganger, kan voortzetten. Ik heb er vertrouwen in dat wij, met een deels nieuw bestuur, Oryx kunnen voortzetten als een gezonde en bloeiende vereniging. Voor de rest wil ik alle leden stimuleren om eventueel ideeën ter verbetering, vooral ook aan het bestuur kenbaar te maken. Een vereniging zijn we ten slotte met z’n allen.

Hoi, ik ben Jolande, penningmeester van Oryx. Aan mij de eer om de financiën van Oryx in goede banen te leiden. De facturen voor nevobo, zaalhuur en trainers mag ik betalen. Met vragen over de contributie, trainersdeclaratie en bijdrages voor activiteiten kan je bij mij terecht via penningmeester@vvoryx.nl.

Hoi! Ik ben Griëlla, jullie secretaris voor de komende jaren. Sinds 2015 volleybal ik bij Oryx na jaren op recreatief niveau te hebben gespeeld.
Als secretaris is het mijn taak om de mail bij te houden, aan- en afmeldingen te verwerken en te notuleren bij alle vergaderingen. Daarnaast kijk ik graag verder hoe we er als bestuur voor kunnen zorgen dat de vereniging nog leuker wordt dan ie al is 🙂

Hoi, ik ben José Leseman en sinds december 2019 ben ik de nieuwe wedstrijdsecretaris. Sinds 2015 volleybal ik bij Oryx, eerst een jaar als recreant en nu als competitie spelend lid en nog altijd met veel plezier!

Als wedstrijdsecretaris is het mijn taak om aan het begin van het seizoen voor alle teams de wedstrijden te plannen en gedurende het seizoen wedstrijd te her plannen mocht dat nodig zijn. Daarnaast zorg ik voor het huren van de zalen voor de reguliere trainingen en voor extra trainingen en oefenwedstrijden. Ik heb ontzettend veel zin om ook via het bestuur mijn bijdrage aan deze mooie vereniging en de leuke teams te mogen leveren!

Hallo, ik ben Willemien en binnen het bestuur ga ik mij bezighouden met de TC. Dit jaar is alweer mijn vierde seizoen bij Oryx en heb het hier vanaf het begin naar m’n zin. Het is mijn streven om de komende tijd bij alle teams langs te gaan, zodat jullie me live kunnen zien en op de hoogte kunnen houden van teamontwikkelingen. Hierbij kan ik op steun rekenen van de technische commissie, samen willen we ervoor zorgen dat iedereen op niveau kan spelen en het naar zijn zin heeft bij Oryx. Daarnaast zorg ik voor de spelmaterialen en maak ik ieder seizoen een rooster voor de scheidsrechters en trainers.