Wie zitten er in het bestuur van Oryx?

Het bestuur van Oryx zorgt ervoor dat alles reilt en zeilt binnen de vereniging. Een ontzettend leuke en dankbare taak. Zou je ook een functie in het bestuur willen hebben? Stuur dan een mail naar bestuur.vvoryx@gmail.com.

Het bestuurIk ben Bram en in de ALV 2021 heeft de vereniging mij in de rol van voorzitter benoemd, voor de komende 2 seizoenen. Eigenlijk ben ik (vergeleken met anderen binnen de vereniging) relatief nieuw. Ik speel sinds 2019 bij (mighty) Heren 4. In het verleden heb ik verschillende rollen in andere vrijwilligersbesturen vervuld. Als voorzitter ben ik het spreekwoordelijke gezicht van de vereniging. Ik geef leiding aan de bestuursvergaderingen en ben tevens aanspreekpunt voor alles wat speelt binnen en buiten de vereniging. Wil je met mij in contact komen, stuur me gerust een berichtje!

Het bestuurHoi, ik ben Auke, penningmeester van Oryx. Sinds de oprichting in 1997 speel ik bij onze club. Aan mij de eer om de financiën van Oryx in goede banen te leiden. De facturen van Nevobo, zaalhuur en trainers mag ik betalen. Met vragen over de contributie, trainersdeclaratie en bijdrages voor activiteiten kan je bij mij terecht via penningmeester.vvoryx@gmail.com

Het bestuurIk ben Fenke en speel sinds de start van Dames 7 in 2019 bij Oryx. Als secretaris is het aan mij om leden op de hoogte te houden van nieuws binnen onze vereniging, daarnaast ga ik over de ledenadministratie. Heb je iets leuks te melden voor in de nieuwsbrief stuur me vooral een berichtje! Ook kan je bij aan- of afmelding als lid bij mij terecht via het mailadres secretaris.vvoryx@gmail.com

Het bestuurAls wedstrijdsecretaris is het mijn taak om aan het begin van het seizoen voor alle teams de wedstrijden te plannen en gedurende het seizoen wedstrijd te her plannen mocht dat nodig zijn. Daarnaast zorg ik voor het huren van de zalen voor de reguliere trainingen en voor extra trainingen en oefenwedstrijden. Ik heb ontzettend veel zin om ook via het bestuur mijn bijdrage aan deze mooie vereniging en de leuke teams te mogen leveren!

Het bestuurHallo, ik ben Marita, spelend bij dames 5 en zit sinds 2022 in het bestuur als hoofd Technische Commissie.  Belangrijkste punt van de TC lijkt mij dat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan spelen en zich goed voelt in zijn/haar team. De TC leden per team doen hier hun best voor in hun eigen team. Daarnaast hebben we dit jaar TC leden in contact gebracht met de recreantenteams.  Om als TC meer zichtbaar te worden binnen de verschillende teams zijn er al TC leden die een keer mee getraind hebben met andere teams. Zo krijgen we wat meer verbondenheid met elkaar, leuk om te zien! Daarnaast hebben we twee enthousiastelingen gevonden om verenigingsexpert te worden. Ik denk dat Oryx hiermee nog meer expertise in huis kan halen waar de rest van de teams ook profijt van kunnen hebben. Via tc.vvoryx@gmail.com kun je terecht bij ons met al je vragen en suggesties.