Wedstrijdsecretaris gezocht

Na 6 jaar van trouwe dienst is het dan eindelijk zo ver: Jan is er klaar mee! 😉 Vanaf volgend seizoen wil hij graag het stokje overdragen en dus zoekt het bestuur een nieuwe wedstrijdsecretaris!

Als wedstrijdsecretaris regel je alle zaken die nodig zijn om het trainen en wedstrijd spelen mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van de trainingslocaties en tijden, het inschrijven van de competitie spelende teams bij Nevobo en het doorgeven van veranderingen in de wedstrijden. Je staat dus in nauw contact met mensen bij de gemeente en de mensen van Nevobo en krijgt zo een kijkje achter de schermen van de volleybalwereld! De piek van je taken ligt aan het begin en eind van het seizoen, tussendoor kan je meer achterover leunen. Daarnaast kom je in een enthousiast nieuw bestuur terecht, we vergaderen zo eens in de 6 weken, voorafgegaan door gezellig samen eten.

Lijkt het je wat om wedstrijdsecretaris te worden? Top! Meld je bij Jan of een van de andere bestuursleden. De planning is om je bij de ALV aan het begin van het nieuwe seizoen te installeren (NB: bij meerdere aanmeldingen zal er gestemd gaan worden).