Promoties

Oryx slaat alle ballen raak! Maar liefst 4 Oryx teams zijn in de race om kampioen te worden!

H1 speelt momenteel in de promotieklasse, maar volgend seizoen zou dit zomaar eens de 3e divisie kunnen zijn! Heren 1 staat al aardig ‘los’ van de nummers 2&3 maar de strijd is nog niet helemaal gestreden. Houd de Oryx Facebook pagina in de gaten en zie wanneer ze hun beslissende wedstrijd spelen! D1 en D2 spelen momenteel in de 2e klasse en kunnen (terug) promoveren naar de 1e klasse. D1 staat er al heel goed voor dus het kan maar zo zijn dat ze voor het eind van het seizoen al zeker zijn van kampioenschap. Zoals het er nu naar uit ziet zal voor D2 pas in de allerlaatste wedstrijd (tegen de huidige nummer 2) van het seizoen duidelijk worden wie kampioen wordt, dus wees erbij en moedig ze aan! Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 13 april om 12:00 uur in de Koos Duppenhal. D3 speelt nu in de 3e klasse en wil dolgraag terug naar de 2e klasse, dit lijkt te gaan lukken al komen er nog wel wat spannende wedstrijden aan!

Via de Oryx Facebook pagina houden we jullie op de hoogte van wanneer bovenstaande teams hun beslissende wedstrijden spelen. Kom dan gezellig naar de sporthal en moedig de teams aan!