De volgende commissies houden Oryx draaiende

Verschillende commissies helpen het bestuur om te zorgen dat de vereniging net zo leuk en sportief blijft als hij nu is, of nog gezelliger en sportiever natuurlijk! Wil je weten welke commissies er zijn en wat hun taken zijn? Klik dan door naar de verschillende opties. Heb je interesse om in een commissie te gaan? Stuur dan een berichtje naar bestuur@vvoryx.nl.

De TC houdt zich, samen met het TC lid van het bestuur, bezig met het verwerken van nieuwe aanmeldingen. Na een aanmelding wordt bekeken in welk team iemand het beste past. Daarnaast wordt er elk jaar weer bekeken of ieder lid het nog naar zijn zin heeft in het team of dat er wensen zijn om individueel of als team te promoveren. De TC bepaald mede of een speler of team in staat is op het gewenste niveau te spelen of dat het handiger is op een ander niveau te gaan spelen.  Zo houdt iedereen lol in het volleybal!

Misschien wel de zonnigste commissie van Oryx; de beachcommissie. Sinds jaar en dag wordt er jaarlijks een beachvolleybaltoernooi georganiseerd door Oryx aan de Hoornseplas. Dat het toernooi een succes is komt door het werk van een team van +-6 mensen die zich bezig houden met het regelen van een vergunning, de catering, het vinden van sponsoren, het regelen van leuke prijzen, en uiteraard de PR van het toernooi. Hoop jij ook altijd op mooi weer? Dan is dit je commissie to go.

De PR commissie bestaat uit 2 leden die zich samen bezighouden met de promotie van de vereniging en het bijhouden van de Facebookpagina, de website en het maken en/of verzamelen van mooie foto’s voor beide pagina’s. De contactpersonen voor de PR-commissie in het bestuur zijn voornamelijk de secretaris en het algemeen lid. Zo worden bijvoorbeeld binnenkomende berichtjes over volleybaltoernooien in het land doorgestuurd zodat die (mits het een leuk toernooi is natuurlijk!) kunnen worden gepromoot via Facebook. De interne feestjes en activiteiten worden vaak aangekondigd door het algemeen lid van het bestuur. Kortom, in de PR commissie ben je als eerste op de hoogte als er iets te beleven is!

We zijn altijd blij met mensen die hun handen uit de mouwen willen steken! Oryx is een gezellige en relatief kleine vereniging dus er kan snel en makkelijk iets georganiseerd worden. Als we op zoek zijn naar vrijwilligers voor een specifieke klus dan kun je dat hier lezen (momenteel zoeken we nieuwe bestuursleden! Daarover meer op LINK!). Maar heb  je zelf al een idee over een feestje, een andere activiteit of hoe de vereniging beter georganiseerd kan worden? Schroom dan vooral niet om dat te laten weten! Mail naar bestuur@vvoryx.nl of schiet een van de bestuursleden aan tijdens een ALV.